De Sint op bezoek in Kapellen

De sint kwam langs…heb je hem gemist…geen probleem, dan kom je naar Hoogboom of Shopping Promenade!

Shopping Promenade

De Sint en zijn pieten kwamen langs in winkelcentrum Promenade op zaterdag 27 november en komen woensdag 1 december, telkens van 14.00 tot 17.00 uur. Alle kindjes die de Sint even dag komen zeggen, ontvangen een goodiebag.

de bib

Diezelfde dag (27-11) sprak de Sint tussen 9.30 en 10.30 uur de kindjes toe en -zwaaide hij vanop het balkon van de bib op het Dorpsplein. Beneden stond Piet klaar om de tekeningen in ontvangst te nemen en de kindjes te trakteren op heel wat lekkers.

Hoogboom

De intrede van Sinterklaas in Hoogboom vindt plaats op zaterdag 4 december. De traditionele stoet vertrekt om 13.00 uur aan zorgboerderij Meander (Holleweg) en komt er omstreeks 16.00 uur opnieuw aan. Daar heeft de Sint voor alle kindjes nog een verrassing in petto. Omwille van het coronavirus maakt de stoet deze keer geen tussenstops in de verschillende straten.