Kerstmarkt 11/12/21 Kapellen

Nu de Sint goed en wel richting Spanje is vertrokken, kunnen we ons klaarmaken voor de warmste winter. Haal de foute kersttruien en rendierhoedjes uit de kast en kom genieten tussen de kerstmarkt kraampjes in Putte/Kapellen.

De 1ste editie van de Kerstmarkt heeft toch nog “Groen licht” gekregen en hierdoor kunnen we de laatste handen leggen aan de finale organisatie.

Het optreden van de Putse fanfare zal helaas, door de gekende reden, niet kunnen doorgaan, hierdoor verschuiven we het kerstoptreden van Ingrii naar 17u00. Vanaf 14 uur kan u genieten van de andere optredens. We voorzien voor de kleinsten onder ons, ook een kindergrime met een heuse kinderprijsuitreiking om 18u00. Kom alvast de winterse gezelligheid en kerstwarmte opsnuiven aan de kerk in Putte/Kapellen vanaf 14u00.

Men vraagt wel vriendelijk om de corona maatregelen te handhaven.

=> Praktisch: Er wordt gebruik gemaakt van 1 ingang waar u de CRT moet laten scannen of een negatieve test moet kunnen voorleggen.

Men doet er alles aan om er een geslaagde 1ste editie van te maken, deze is mede mogelijk gemaakt door de steun van de gemeente Kapellen.