Zorgt u voor licht?

Bjorn Van Endert uit Wuustwezel en Tijs Cuypers uit Stabroek zullen in de maand december met de fiets door enkele straten van verschillende gemeenten rijden, vorig jaar is men hiermee begonnen als initiatief van de #zorgvoorlicht van VTM, ze zijn toen naar zo’n 6 gemeenten geweest en hebben zo’n traject van 200 kilometer met de fiets afgelegd.

Ze zagen dat dit een groot succes was vorig jaar, daarom heeft men besloten om dit jaar opnieuw met de fiets naar enkele gemeenten te gaan.

Ze kondigen op voorhand aan via sociale media ‘Actief Noord’ dat ze de winterroutes terug gaan opstarten en dat de mensen hun locatie mogen laten weten die redelijk verlicht zijn voor kerst. Afgelopen zaterdag avond is men naar Wuustwezel geweest en er volgen nog gemeenten; Essen, Stabroek, Kalmthout en Kapellen.

Wanneer enkele locaties door zijn gekregen maakt men aan de hand van die locaties een route door die gemeenten. Alle opvallende kerstverlichting aan huizen/voortuinen fotograferen ze en worden op sociale media geplaatst, nadien wordt er nog een video gemaakt met de foto’s van die gemeente.

Bedoeling is om de mensen op te fleuren met de verschillende lichtcreaties in de gemeenten.

Hieronder vindt u een overzicht waar wij onze winterroute nog zullen afleggen;

  • Essen; vrijdag 17 december 2021
  • Stabroek; donderdag 23 december 2021
  • Kalmthout; donderdag 30 december 2021
  • Kapellen; donderdag 06 januari 2022

Meer info: https://www.facebook.com/ActiefNoord.BE