Azencross Loenhout

Donderdag 30 december staat Loenhout in het teken van de Azencross, onze veldritklassieker. Supporters zijn meer dan welkom op de Azencross op vertoon van hun Covid Safe Ticket. Op het evenement geldt de mondmaskerplicht.

In overleg met het lokaal bestuur van Wuustwezel voorziet de organisatie 4 afgebakende zones met drank- en eetgelegenheden én zitplaatsen voor de supporters. Enkel in deze zones mag er zittend geconsumeerd worden. Aan de in- en uitgangen zijn controles zodat de maatregelen nageleefd worden.

In tegenstelling tot de voorbije edities zal er dit jaar geen publiekstent zijn. Dat kan niet binnen de huidige geldende gezondheidsmaatregelen. De organisatie doet er alles aan om de supporters op een veilige manier te kunnen laten genieten de Azencross.

Meer info: www.sport.be/azencross/nl