De laatste voorstelling van het jaar is een zintuiglijk spektakel

Laika brengt Balsam op 22 en 23 december in LUX

Laika en muziekensemble Zefiro Torna maken samen een culinaire en muzikale voorstelling: Balsam.Geniet van traditionele liederen uit Portugal, Griekenland en IJsland, mystieke klanken van Hildegard Von Bingen en 15de-eeuwse polyfone muziek.Terwijl de muziek weerklinkt, ben je getuige van allerlei experimenten.Vloeibaar wordt vast; nat wordt droog; koud wordt heet.Olie stolt druppelsgewijs tot eetbare parels.Een bloemknopje op je tong geeft een elektrische sensatie, houtskool wordt een zoete lekkernij…Laika en Zefiro Torna breken de zintuigen open.Een zegen voor wie even wil herademen na maanden van virtuele cultuur.”De Standaard (Annemarie Peeters)

Wanneer woensdag 22 december en donderdag 23 december 2021Uur 20.30 uurWaar LUX, Marktplein 1Prijs € 24, inclusief alle proevertjesTickets te koop via deze link

Coronamaatregelen lees hier alles over de maatregelen in zaal LUX.Info www.cckapellen.be – CC Kapellen, Dorpsstraat 45 – 03 660 67 50 – cultuur@kapellen.be