District Ekeren

Door de verstrengde coronamaatregelen is het district Ekeren genoodzaakt het programma van WinterWakker bij te sturen. De kerstmarkt van zaterdag 11 december wordt geannuleerd, net als de optredens van de C-Koren, Circusdrome en WINTERWAK@TAQUE.

Wat er wel plaatsvindt: Winterwakker/Passa Il Tempo, magisch vuurtheater door Sprookjes Enzo (zie foto) op donderdag 9 december om 20 uur aan het Kristus-Koningplein; Radio Oorwood, kinderconcert voor grote en kleine kinderen op zaterdag 11 december om 14 uur in de Akerzaal; The Covrettes, Sfeervolle 50’s swing op zaterdag 11 december tussen 16 en 18 uur in de Akerzaal; Marsmannen met honger, buitenaards leuke liedjes op zaterdag 11 december tussen 13 en 18 uur in het OLV Lourdesinstituut en Oud Land, theaterwandeling door de Brokkenmakers op zaterdag 11 en zondag 12 december om 14 uur aan de Oude Landen (samenkomst aan kasteel Veltwijck). Naast het vertrouwde WinterWakker zijn er ook dit jaar winteractiviteiten van 252 cc, bib Driehoek en de vele Ekerse verenigingen. Het district bundelde alles in de campagne Winter in Ekeren. Ondertussen werden een deel van die activiteiten afgelast. Het districtsbestuur raadt belangstellenden dan ook aan om de evenementen en activiteiten online te checken voor (eventuele) wijzigingen door covid op www.ekeren.bewww.252cc.be of www.uitinvlaanderen.be.