Goed nieuws: Nieuwjaarke Zoete kan dit jaar opnieuw doorgaan in Kalmthout.

KALMTHOUT – Goed nieuws: Nieuwjaarke Zoete kan dit jaar opnieuw doorgaan in Kalmthout. Na een jaar pauze kunnen de jongste Kalmthoutenaren op vrijdag 31 december opnieuw van deur tot deur gaan om te zingen.

In ruil worden ze getrakteerd op een lekker snoepje, een kleine attentie of ander leuks/lekkers.

Veiligheid staat wel voorop. Bewaar dus steeds de nodige afstand tijdens het zingen en ontvangen van presentjes. Een mondmasker is niet verplicht, maar mag uiteraard wel. Traditiegetrouw worden er zingzakken uitgedeeld.

Die kan je op woensdag 22 december afhalen op verschillende locaties: dienst vrije tijd: tussen 13 en 17 uur (Driehoekstraat 25), jeugdhuis Govio tussen 13 en 17 uur, Dorpshuis Nieuwmoer tussen 13 en 17 uur en Parochiezaal Achterbroek tussen 14 en 16 uur.

Geraak je er woensdag niet? Spring tijdens de openingsuren gerust even binnen bij de dienst vrije tijd. Je kan er elke werkdag een zingzak oppikken van 9 tot 12 uur en van 13.30 uur tot 15 uur.