Start verkoop en inschrijvingen op 6 december om 18.00 uur

De nieuwe vrijetijdsbrochure #uitinkapellen is uit!We blinken van trots, want we konden mooie namen strikken…Zoals onder andere Adriaan Van den Hoof, Jan Jaap van der Wal en Amelie Albrecht.De fantastische theatermaakster Elena Peeters brengt Begin, en ook de aperitiefconcerten op zondag zijn pareltjes.Daarnaast staat er een Johnny Cash Tribute in LUX, met Guy Swinnen, Axl Peleman, enz.Voor de kleintjes speelt De Spiegel Curiosa (3 maanden > 3 jaar) en De Maan brengt een prachtig verhaal van Toon Tellegen (+5 jaar).

We plannen voorlopig één uitstap: Spaanse sporen in Antwerpen op 21 december.Op www.cckapellen.be vind je het volledige overzicht en alle informatie over de ticketverkoop.De inschrijvingen en ticketverkoop starten op maandag 6 december via de webwinkel.Lukt dit voor jou niet via de computer?Dan kan je op maandag 6 december vanaf 18.00 uur ook telefonisch reserveren: 03 660 67 50.Opgelet: dit gaat niet sneller dan online reserveren of inschrijven.Kreeg je de vrijetijdsbrochure niet in de bus, en wil je dat graag?Mail dan jouw adres naar cultuur@kapellen.be, dan krijg je ze vanaf nu opgestuurd.CORONAMAATREGELENWij volgen de coronamaatregelen tijdens onze voorstellingen en uitstappen.Wie nu tickets koopt voor voorstellingen, moet een geldig Covid Safe Ticket hebben.Heb je geen geldig Covid Safe Ticket op de dag van de voorstelling waar je naartoe komt, dan krijg je geen toegang.We betalen de tickets niet terug.Enkel als we een voorstelling zelf annuleren, betalen we tickets terug.Hou www.cckapellen.be in de gaten voor de coronamaatregelen.We passen deze pagina aan zodra er wijzigingen zijn.Info CC Kapellen, Dorpsstraat 45 – 03 660 67 50 – cultuur@kapellen.be