Challenge Days: op 4 juli bijt TC Gym Schoten de spits af!

De Challenge Days zijn 5 toffe tennisdagen in elke provincie in Vlaanderen. Deze dagen zijn verspreid over de zomer om het tornooi te promoten in heel Vlaanderen. Op 4 juli bijt TC Gym (Schoten) in Antwerpen de spits af. Dick Norman zal als tornooidirecteur aanwezig zijn, samen met European Open ambassadeur Xavier Malisse.

Er zijn 2 sessies per dag waarin 5 clubs per sessie tegen elkaar strijden op 4 juli (TC Gym):

  • Sessie 1: van 10:00 tot 12:00 uur
  • Sessie 2: van 14:00 tot 16:00 uur

Tijdens een Challenge Day zijn er 2 sessies waarbij er telkens 5 clubs zullen battelen tegen elkaar om de meeste punten te scoren. Er zijn 4 challenges waarbij er punten kunnen verzameld worden zoals de Dick Norman challenge, de Regelmaat challenge,… Per club mogen 6 leden deelnemen die minimaal 14 jaar zijn. 

De club met de meeste punten in hun sessie, krijgen een goodiebag t.w.v. €85 met leuke prijzen. De beste sessiewinnaars per provincie (de provinciale winnaars) krijgen extra prijzen. Er zullen 5 provinciale winnaars zijn die tickets winnen voor zondag 17/10 inclusief een clinic met een topspeler. De twee beste provinciale winnaars krijgen een hoofdprijs en dat zijn 6 VIP-tickets voor de leden die hebben deelgenomen aan de Challenge Day.

Op onze website staat ook alle informatie: https://europeanopen.be/nl/challenge-days-2/