De spetterende show van Bohemian Rhapsody op groot scherm, en een nieuwe editie van Kapellen Zingt, coronaproof mét Covid Safe Ticket.

Met steun van de Gemeente Kapellen organiseert DBV Events de vierde editie van Kapellen Zingt. Opnieuw een tweedaagse, meteen ook het eerste grote (post-corona) event in Kapellen. Tickets en registratie zijn verplicht, zo ook het Covid Safe Ticket.

KAPELLEN – Eindelijk! Een nieuwe editie van Kapellen Zingt is een feit, opnieuw een tweedaagse met 4 events: jeugdfilm The Wild Life, familiefilm Bohemian Rhapsody, KidConcert en Kapellen Zingt in het gemeentepark van Kapellen. Volledig conform de geldende maatregelen, met Covid Safe Ticket.

DBV Events (twee Kapellenaren Thomas De Bruyn en Wim Versées, die trots zijn dat ze na een lang jaar corona opnieuw plezier kunnen organiseren in Kapellen) startte in 2017 met een fikse zomerafsluiter in het gemeentepark: meteen 3000 bezoekers op de eerste editie van Kapellen Zingt. In 2018 werd het concept uitgebreid met een eerste samenwerking met de jeugddienst, voor de organisatie van het KidConcert: een gigantisch springkastelendorp, een namiddag fun, pret en een live optreden. In 2019 werd het een tweedaagse met Film in het Park op woensdag.


De planning voor 2021 bestaat opnieuw uit een prachtige tweedaagse met Film in het Park, KidConcert en Kapellen Zingt. Op woensdag 18 augustus worden er twee films gespeeld: de Vlaamse versie van The Wild Life Robinson Crusoe (15u), en niets minder dan de prachtige Bohemian Rhapsody bij het vallen van de avond (20u). Het concept is simpel: breng je eigen stoeltje, deken of zitzak mee, DBV zorgt voor randanimatie en de nodige show. Om het cinemagevoel kracht bij te zetten, zijn drankjes, popcorn,
ijs,… uiteraard voorzien! De middagfilm wordt gratis aangeboden, voor de avondfilm betaal je slechts 2.5 euro voor een ticketje.

Om alles conform de coronamaatregelen te laten verlopen, is een registratie/ticket verplicht. Tickets zijn te koop via de website van Kapellen Zingt: www.kapellenzingt.be.
Op donderdag 19 augustus is alle jeugd van Kapellen vanaf 14u welkom om het KidConcert in gang te springen. Maar liefst 10 springkastelen, allerhande workshops, animatie, grime,… en als afsluiter een live optreden van “Zannemie en de bende” (16u).
Vanaf 19u gaan we over tot de opwarming van Kapellen Zingt, met een live band. Vanaf 19u30 starten we aan de 4e editie van Kapellen Zingt. Een verrassingsact maakt de avond compleet! Er wordt 5 euro inkom gevraagd, al krijg je daar meteen 2 consumptiebonnen voor in de plaats.

Iedereen die graag wil meezingen vanop het podium, kan zich melden via info@kapellenzingt.be.

Informatie Covid
Wegens de coronamaatregelen is reserveren voor beide evenementen verplicht via de website van Kapellen Zingt: www.kapellenzingt.be. Wie deelneemt aan Kapellen Zingt en 12 jaar is of ouder, moet daarenboven zijn of haar Covid Safe Ticket én identiteitskaart voorleggen aan de ingang. Op deze manier kan het evenement coronaproof plaatsvinden. Je Covid Safe Ticket is een QR-code die automatisch op je smartphone verschijnt via de CovidSafeBE-app, wanneer je bijvoorbeeld meer dan twee weken volledig gevaccineerd bent of een negatieve PCR-test hebt afgelegd (48 uur geldig).
Meer info vind je op covidsafe.be. Je kan vanaf 19.00 uur terecht aan het Kerkplein om je Covid Safe Ticket te laten controleren.

Praktische planning
Woensdag 18 augustus:

 • 15u: middagfilm The Wild Life (Robinson Crusoe)
 • 20u: avondfilm en -spektakel Bohemian Rhapsody
  Donderdag 19 augustus:
 • 14u: KidConcert
 • 16u: KidConcert Live met Zannemie en de bende
 • 19u: Kapellen Zingt
  Praktische info ticketverkoop
  Tickets voor zowel Film in het Park, als het KidConcert en Kapellen Zingt zijn te koop via
  www.kapellenzingt.be.
  Ook voor de gratis evenementen (namiddagfilm en KidConcert) is registratie via de website
  verplicht. Dit in lijn met de geldende coronamaatregelen.
  Prijzen:
 • Film in het Park, namiddagfilm: Gratis toegang, registratie verplicht
 • Film in het Park, avondfilm: 5 euro inkom, inclusief 1 consumptiebon
 • KidConcert: Gratis toegang, registratie verplicht
 • Kapellen Zingt: 5 euro inkom, inclusief 2 consumptiebonnen