Feestelijke opening jeugdhuis Polderkot in Zandvliet

De jongeren van district Berendrecht-Zandvliet-Lillo hebben opnieuw een jeugdhuis. Op zaterdag 9 oktober opent ‘jeugdhuis Polderkot’ in Zandvliet de deuren met een geweldig openingsfeest.

De jeugd van Berendrecht-Zandvliet-Lillo krijgt een eigen plek om elkaar te ontmoeten en activiteiten te organiseren. Het nieuwe jeugdhuis Polderkot in het Armenstraatje in Zandvliet wordt voor hen de ideale uitvalsbasis. Op zaterdag 9 oktober zijn alle jongeren er welkom op het spetterende openingsfeest.

Caféspelen

Het openingsfeest start om 15 uur met allerlei caféspelen zoals sjotteren, beer pong en sjoelbakken. Wie wil kan ter plekke inschrijven en deelnemen aan een Kubb-toernooi. Een leuke photobooth laat alle bezoekers een tastbare herinnering maken.

Livemuziek

Het muzikale programma wordt ingezet om 17.30 uur met een akoestisch optreden van Stone Street.  De Antwerpse rockband Furism volgt om 18.30 uur en brengt melodische rock in de stijl van Muse. Om 20 uur zorgt schlagerzanger Kristof Carpentier uit Stabroek gegarandeerd voor ambiance met klassieke meezingers en eigen werk. Na 21.30 uur zet DJ Nuroy het feest verder met zijn beats. Daarna sluit DJ Livado het openingsfeest af met house en progressive trance.

Food & drinks

Eten en drinken ontbreken niet in Polderkot. Om 15 uur opent de toog. Vanaf 17 uur stilt een friet- en hamburgerkraam elke kleine en grote honger. Om 19 uur zorgt een ijsjeskar voor heerlijke ambachtelijke ijsjes.

Door en voor jongeren

De drijvende kracht achter het jeugdhuis zijn de enthousiaste jonge vrijwilligers van vzw Polderkot. Zij zorgden voor de aankleding van het jeugdhuis en werkten het programma van het openingsfeest uit. Zij nemen ook de verdere werking van het jeugdhuis op zich. Zo zal het jeugdhuis na het openingsfeest wekelijks geopend zijn op vrijdag vanaf 20 uur. Volg het team en de activiteiten van het jeugdhuis op Instagram via @jeugdhuispolderkot.

Praktisch

15 uur: start openingsfeest

17.30 uur: Stone Street

18.30 uur: Furism

20 uur: Kristof Carpentier

21.30 uur: DJ Nuroy

00 uur: DJ Livado

02 uur: einde