Fietsactie ‘In Ekeren winkel ik met mijn …’ van start

Het district Ekeren trapt op dinsdag 15 juni de derde editie van de campagne ‘In Ekeren winkel ik met mijn …’ af. Het bestuur hecht veel belang aan een sterke winkelkern. Naast de zorg voor een aangenaam en veilig winkelcentrum, hoort daar ook de stimulans om lokaal te winkelen bij.

Met ‘In Ekeren winkel ik met mijn …’ wil het bestuur de Ekerenaar aanmoedigen om in Ekeren te winkelen én zijn boodschappen vaker met de fiets of te voet te doen. De campagne loopt van 15 juni tot en met 15 augustus. Iedere Ekerenaar die zijn inkopen met de fiets of te voet bij een plaatselijke (deelnemende) handelaar doet, krijgt een stempel op een stempelkaart. Per volle spaarkaart die de klant inlevert, maakt hij kans op één van de vele prijzen. Een lijst met deelnemende handelaars is te vinden op www.ekeren.be.