KIKH Midzomerconcert

Kom uit je kot voor het Midzomerconcert, eindelijk toffe live-concerten in de mooiste, beste  en gezelligste concert-kapel van de lage landen. “Kapel de Heuvels”

Katy Too

Deze prachtige zangeres uit Kalmthout is een uitzonderlijke vocaliste en singer songwriter. Haar stem houdt het midden tussen Norah Jones en Emmylou Harris.
Katy Too aka Leen De haes, bracht tot op heden twee full albums uit, ‘Quest For Honey’ (2012) met producer Anton Walgrave en ‘Nine Lives’ (2016) geproducet door Wigbert Van Lierde. Beide albums kregen mooie recensies van onder meer DaMusic, Rootstime, ctrlaltcountry, luminous-dash én 3*** in De Standaard. De singel ‘Nine Lives’ stond in 2017 vijftien weken in de playlist van Radio 1 en ‘Darlin Tell Me Now’ werd meermaals gedraaid op Radio 2. Begin 2020 verscheen ook ‘Bad Moves’ in de belpop van Radio 1.

Guido & Friends

is een muziekgroep van echte “Friends”, vrienden dus uit de wijde omgeving van Kapellen en de Noorderkempen en is ontstaan in de marge van de concertorganisaties en cultuurwerking van KIKH Kapel Heuvels.
Guido De Schepper, zelf voorzitter en organisator van KIKH, is de initiatiefnemer tekstschrijver en de muzikale menner van het gezelschap. Hij verzamelde een paar geweldige muzikale vrienden en vriendinnen om zich heen om heerlijk en eerlijk met muziek bezig te zijn. Het repertorium is dus ruim en gevarieerd, gitaren, vocalen en andere instrumenten brengen in harmonie eigenzinnige akoestische versies van net iets mindere bekende klassiekers. Guido & Friends leggen zich ook toe op het maken van originele Aantwaarpse of Nederlandse teksten op akoestische en vocale versie van iets minder populaire “klassiekers” in de pop, folk, kleinkunst, chanson en rock geschiedenis. De heel knappe vocale prestaties van de mooie leadzangeres Jana zijn ook meer dan het vermelden waard. Genoeg voor een apart, eigenzinnig, mooi en ook wel grappig programma, voor iedereen wat wils. De bezetting durft nogal eens te veranderen maar op dit ogenblik zijn Guido & Friends:

Guido De Schepper: bas, gitaar, ukelele, percussie en zang
Jana Strybosch: gitaar, ukelele, keyboards en Lead-zang
Hans Van Hecke: gitaar en bas
Rudi Verlinde: Mandoline, harmonica en Percussie
Ronny Schuerman: lead-Zang, vocals, regie en presentatie
Guy Van Gils: Koper begeleiding en keyboards

Boek hier je tickets: https://kikh.jouwweb.be/tickets