Nationale Streekzoektocht Landelijke Gilden vertrekt vanuit Wuustwezel

Landelijke Gilden heeft drie mooie zoektochten uitgestippeld vanuit Wuustwezel. Je kan de tochten met de auto of met de fiets rijden. Begin- en eindpunt ligt aan de toeristische dienst. De fietsroute is 42 km lang. De autoroute is 8 km langer en loopt deels over andere wegen. Voor kinderen tot 12 jaar is er ook een kinderzoektocht van 9 km, die je kunt fietsen of wandelen.

Ontdek weidse landschappen

“Wuustwezel is nog echt een landelijke gemeente”, vertelt schepen voor toerisme Rit Luyckx. “Meer dan tachtig procent van de oppervlakte is landbouwgrond. Dankzij de vele fiets- en wandelknooppunten ontdek je de weidse en open landschappen met grazende koeien, maisvelden en serres waar tomaten of aardbeien geteeld worden.”

Maak kans op een prijs Op de website streekzoektocht.be vind je alle informatie. Haal de routebeschrijving met vragen en een deelnemingsformulier van de door jou gekozen tocht op bij de toeristische dienst. Als je extra deelnemingsformulieren afprint via de website, moet je er wel nog op de startplaats een stickertje laten opplakken!

Je kan deelnemen van 5 juni tot 19 september. Stuur het ingevulde formulier voor 24 september op naar Streekzoektocht Landelijke gilden, Maal 1, 2440 Geel of lever deze in bij de toeristische dienst. Zo maak je kans op een prijs uit de prijzenpot van € 5000 voor de auto- en fietszoektocht en € 500 voor de kinderzoektocht.