Skatepark Mishagen krijgt opknapbeurt

De gemeente Brasschaat gaat het skatepark Mishagen heraanleggen. Het huidige skatepark is verouderd en voldoet niet meer aan de noden van onze skaters. Daarom zetten we nu volop in om dit terrein grondig aan te pakken in 2024.

Het gemeentebestuur wil een modern skatepark in een groene omgeving waar alle disciplines en niveaus een plaats hebben. We maken er een gezellige site van waar het aangenaam vertoeven is voor gebruikers, passanten en bewoners. Om dat te bereiken, doet de gemeente een beroep op de buurtbewoners en de vele skaters en steppers die Brasschaat rijk is. Zij zullen vanaf het begin betrokken worden bij de opmaak van het plan.

Skaten wint de laatste jaren overal aan populariteit, ook in Brasschaat. Daarnaast maakte de coronacrisis meer dan ooit duidelijk dat het belangrijk is om toegankelijke en sportieve openbare ruimte te voorzien. Ook onze jongeren hebben nood aan deze ontspanning.

Met deze ‘go’ voor het skateproject komen we zeker tegemoet aan de behoeften van onze jongeren. Samen met hen zorgen we ervoor dat Mishagen hét skateparadijs wordt.

Dankjewel Fien (zie foto) en zoveel jongeren, jullie sportieve wereld loopt op wieltjes.” stelt schepen van Sport Adinda Van Gerven.