Zoekrally OPSTAPINKAPELLEN

Wat vorig jaar begon als een ludieke leuke activiteit om mensen in “lockdown”  buiten te laten komen en hun gemeente te leren ontdekken, gaf een ongelofelijke respons.

Vele mensen vonden het fijn om met hun bubbel een leuke activiteit te kunnen doen in eigen dorp. Dat onze lokale handelaars mee op de kar sprongen was zeker een pluspunt. Editie 2 van de zoektocht #opstapinkapellen staat nu in de startblokken. Dit jaar proberen we ook andere wijken te betrekken. Op ontdekking in het groene Hoogboom of het gezellige Putte? Verschillende lussen combineren het centrum van Kapellen met deze pareltjes. Ook aan de kinderen is gedacht. Een leuke kinderzoektocht in het centrum van Kapellen test hun kennis over de leukste kinderfilms.

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje op de website www.opstapinkapellen.be of @opstapinkapellen , download de routes en vragenlijst en hopelijk bent u dan 1 van de winnende speurneuzen van onze zomerse zoekrally. Onze Kapelse handelaars zorgden ook dit jaar weer voor zeer mooie prijzen.