Zomer in Ekeren geeft overzicht lokale activiteiten in juli, augustus en september

Op vakantie of thuisblijven? Wie voor het laatste kiest, is in Ekeren aan het goede adres. In het district valt tijdens de zomer heel wat te beleven. Ekeren bundelt alle zomeractiviteiten van het district, de stad Antwerpen, partners en verenigingen op www.ekeren.be/zomerinekeren.

Op www.ekeren.be/zomerinekeren is het coronaproof zomeraanbod in Ekeren van juli t.e.m. september te vinden. Ekerenaars kunnen daar de hele zomer lang gratis of voor een zachte prijs aan deelnemen. Sportieveling of cultuurliefhebber, senior of kind. Het aanbod brengt voor ieder wat wils. Zomer in Ekeren wordt dagelijks aangevuld met fijne en lokale activiteiten.

Veiligheidsmaatregelen

Het district Ekeren respecteert de veiligheidsregels die op het moment van de activiteiten gelden en past aan waar nodig. Ook het aanbod op de site wordt aangepast naargelang de geldende coronamaatregelen. Het is noodzakelijk dat deelnemers rekening blijven houden met de geldende veiligheidsvoorschriften in het kader van de coronamaatregelen: het bewaren van een afstand van 1,5 meter, het vermijden van drukke momenten, het gebruik van hand- en ontsmettende gels en indien nodig het gebruiken van een mondmasker.

Opname in zomerkalender
Verenigingen die een Ekerse activiteit organiseren en een plek in deze zomerkalender wensen, kunnen mailen naar district.ekeren@antwerpen.be. Ze vermelden minstens de activiteit, datum, locatie, uur en prijs alsook een url voor meer info.